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sábado, 16 de noviembre 2019
16/11/2019
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Producción científica

- José Contreras-Calderón, Eduardo Guerra-Hernández, Belén García-Villanova (2008). Indicators of non-enzymatic browning in the evaluation of heat damage of ingredient proteins used in manufactured infant formulas. European Food Research & Technology., 227: 117-124.


 

- José Contreras-Calderón, Eduardo Guerra-Hernández, Belén García-Villanova (2009). Utility of some indicators related to the Maillard browning reaction during processing of infant formulas. Food Chemistry. 114: 1265-1270.

 

- Belén García-Villanova, Eduardo Guerra-Hernández Rosa García-Estepa, José Contreras-Calderón (2010). Evaluation of carbohydrates content in bakery products determinated by direct analysis or calculated by difference. Alimentaria. 413: 98-103.

 

- Encarnación Solís-Casanova, José Contreras-Calderón, Eduardo Guerra-Hernández, Belén García-Villanova (2011). Usefulness of determination of glucosylisomaltol and hydroxymethylfurfural to control browning reaction during storage of baby cereals. CyTA-Journal of Food. 9: 141-145.

 

- José Contreras-Calderón, Lilia Calderón-Jaimes, Eduardo Guerra-Hernández, Belén García-Villanova (2011). Antioxidant capacity, phenolic content and vitamin C in pulp, peel and seed from 24 exotic fruits from Colombia. Food Research International. 44: 2047-2053.

 

- R.M. García-Estepa, B. García-Villanova, E. Guerra-Hernández, J. Contreras-Calderón (2013). Fatty acids and sugars in commercial baked godos. Acta Alimentaria. 42 (2): 41–53.

 

- Diana M. Granda-Restrepo, Herlinda Soto-Valdez, Elizabeth Peralta, Rosalba Troncoso-Rojas,

Belinda Vallejo-Córdoba, Nohemí Gámez-Meza, Abril Z. Graciano-Verdugo. (2009). Migration of a-tocopherol from an active multilayer film into whole milk poder. Food Research International. 42: 1396–1402.

 

- Diana Granda-Restrepob, Elizabeth Peralta, Rosalba Troncoso-Rojas, Herlinda Soto-Valdez. (2009). Release of antioxidants from co-extruded active packaging developed for whole milk powder. International Dairy Journal. 19: 481–488.

 

- Diana Granda-Restrepo, Yaqueline Medina-Pineda, Mario Culebras-Rubio, Clara Gómez-Clari. (2014). Desarrollo y caracterización de una película activa biodegradable con antioxidantes (alfa-tocoferol) a partir de las proteínas del lactosuero. VITAE. 21 (1): 11-19.

 

- Herlinda Soto V, Elizabeth Peralta, Diana M. Cano H, Olga L. Martínez A, Diana M. Granda R. (2011). Envases activos antioxidantes y su efecto sobre la calidad sensorial y los compuestos volátiles en leche entera deshidratada. VITAE. 18 (2): 115-123.

 

-  Oscar A. Vega, Rubén V. De Marco, Cecilia D. Di Risio. (2010). Efecto del empleo de ácido ascórbico, azodicarbonamida y las enzimas lacasa, xilanasa y lipasa sobre los parámetros. fermentativos de una masa panaria. Vector. 5: 27 – 34.

 

- Óscar Alfonso Vega Castro1; Francy Nataly López Barón. (2012). Alimentos típicos de Boyacá, Colombia. PERSPECTIVAS EN NUTRICIÓN HUMANA. 14 (2): 211-221.

- J. Osorio, J. Monjes, M. Pinto, C. Ramírez, R. Simpson, O. Vega. (2014). Effects of spray drying conditions and the addition of surfactants on the foaming properties of a whey protein concentrate. LWT - Food Science and Technology 58: 109-115.

 

- Carlos Andrés CARO VÉLEZ1, Ángela M. LEÓN PELÁEZ. (2014). Inhibición del crecimiento de aspergillus ochraceus mediante “panela” fermentada con gránulos de kefir de agua. VITAE. 21 (3): 191-200.

 

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